Εισάγετε λέξεις κλειδιά που περιγράφουν το κόσμημα που θέλετε:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΟ
ΦΥΛΟ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
ΤΙΜΗ
Δαχτυλίδι Chevalier με μονογράμματα
2380€
2380€–2970€Price range: 2380€ through 2970€
Χρυσό δαχτυλίδι Chevalier με σκαλιστά μονογράμματα, σε στιβαρή και καλοσχεδιασμένη βάση που αποπνέει δύναμη και κομψότητα. Ο εντυπωσιακός χαρακτήρας του το καθιστά ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς να περνά απαρατήρητο.
Διατίθεται σε χρυσό 14 ή 18 καρατίων και σε διχρωμία, προσφέροντας ευελιξία στην επιλογή. Η επιλογή σας σε λευκό ή κίτρινο χρώμα χρυσού, αφορά την βάση του δαχτυλιδιού ενώ το κεντρικό μοτίφ με τα καλλιγραφικά γράμματα γίνεται στο αντίθετο χρώμα χρυσού από την βάση.
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να παραγγείλετε το κόσμημα ενιαίο χρωματικά, στο χρώμα του κίτρινου είτε του λευκού χρυσού, αλλά θα χρειαστεί προηγουμένως να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας, μοναδικό σχέδιο με τα προσωπικά σας μονογράμματα, επικοινωνήστε μαζί μας.