Η τσάντα σας , Σύνολο 0 Ευρώ

Η Αντιγόνη σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα στην Αθήνα και παράλληλα με τη φοίτησή της, εργάστηκε δίπλα σε αναγνωρισμένους δημιουργούς χειροποίητων κοσμημάτων.
Στην πολυετή πορεία της μέχρι σήμερα ως σχεδιάστρια κοσμημάτων, συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις, απέσπασε διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για τα έργα της, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των πελατών της για την κατασκευή των ιδιαίτερων δημιουργιών της.

Η σχεδιάστρια, Αντιγόνη, μαζί με τον σύζυγό της.

Τα σχέδια και οι κατασκευές της διέπονται από τις βασικές αξίες του μινιμαλισμού, διατηρούν όμως ταυτόχρονα ακέραιη την ομορφιά και την αρτιότητά τους. Μέλημα της είναι να δημιουργεί πάντοτε ξεχωριστά κοσμήματα που να ανταποκρίνονται στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

Υπογραφή Αντιγόνης
Η σχεδιάστρια, Αντιγόνη, επί τω έργω και κατά τη δημιουργία δαχτυλιδιού 'Eνα ανδρικό και ένα γυναικείο χέρι τα οποία κρατούν από κοινού ένα δαχτυλίδι

Η ιστορία μας σε τίτλους

 • 1990

  Ίδρυση

  Η εταιρία ANTIGONI ιδρύεται στην Καβάλα, στη Βόρεια Ελλάδα, από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντιγόνη Καπουτζή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το όνομα Antigoni γίνεται σημείο αναφοράς αρχικά τοπικά και μετέπειτα πανελλαδικά.

 • 1993

  Συνεργαζόμενα Καταστήματα στην Ελλάδα

  Με βάση την Καβάλα, το κόσμημα ANTIGONI «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία αναπτύσσει σταθερά ένα σημαντικό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και στα ελληνικά νησιά.

 • 2001

  Νέο Εργαστήριο

  Η αυξημένη ζήτηση των πελατών για τις δημιουργίες ANTIGONI οδηγούν την εταιρία στη δημιουργία ενός νέου, πρότυπου εργαστηρίου κατασκευής κοσμημάτων, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

 • 2007

  Νέο Κατάστημα στην Καβάλα

  Η εταιρία μετακομίζει σε νέο κατάστημα λιανικής πώλησης των προϊόντων της στην «καρδιά» του κέντρου της Καβάλας στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο χώρο πώλησης των κοσμημάτων της για παλιούς και νέους πελάτες.

 • 2009

  Κατάστημα στην Αθήνα

  Εγκαινιάζεται στην Αθήνα, στο κέντρο μιας από τις πλέον εκλεπτυσμένες αγορές της την Κηφισιά, η νέα μπουτίκ κοσμημάτων ANTIGONI.

 • 2012

  Επέκταση στην Ζυρίχη

  Αφουγκραζόμενη την απήχησή των προϊόντων της στο ευρωπαϊκό κοινό η εταιρία ιδρύει τη δική της γκαλερί στο ιστορικό κέντρο της Ζυρίχης, συνδέοντας άμεσα την ακλόνητη ελβετική ποιότητα με την ελληνική σχεδιαστική φινέτσα.

 • 2018

  Επέκταση στην Ελβετική Αγορά

  Η ANTIGONI συνεργαζόμενη με ελβετικές εταιρίες διοχετεύει τα κοσμήματά της σε πόλεις και κομβικά σημεία της ελβετικής αγοράς.

 • 2020

  Νέα Γενιά

  Οι δύο κόρες της Μαρία και Ζωγραφιά, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα τις σπουδές τους, ενσωματώνονται ενεργά στην επιχείρηση με κοινό όραμα να συνεχίσουν την δημιουργική πορεία των κοσμημάτων ANTIGONI.